Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

dinsdag 17 februari 2015

De allerbeste wensen, liefs, van Harte ..........en mijn eerste kleinkinderen!

Jullie zullen wel denken, de allerbeste wensen? 
Tja........ik ben sinds eind vorig jaar niet meer op mijn blog geweest en heb dus hier ook niemand de allerbeste wensen voor 2015 gegeven dus bij deze haha. Ik heb toch maar besloten om weer eens wat te laten zien en wil me verontschuldigen dat ik jullie zo verwaarloosd heb.
Er was zoveel gaande dat ik er gewoon niet toe kwam (en eerlijk gezegd ook geen zin had) om te bloggen.We zijn ook pas weer een weekje terug van vacantie waarvan ik volop heb genoten en nu weer energie voor 10 heb!
Ik heb dus niet stilgezeten hoor maar ik heb ook geweldig nieuws.........ik word namelijk dit jaar voor het eerst oma van een kleinzoon half April. En... dat is nog niet alles.......ik word nog een keer oma half Juli, hoe gaaf is dit? Ik geniet volop en ze betrekken me er ook bij dus dat is geweldig. Ik ben al mee geweest toen er een echo gemaakt werd, we zijn met zijn allen mee geweest naar de 4D Pret echo c.q. film waarop je echt al een gezichtje etc kunt zien. We hebben een Babyshower georganiseerd en binnenkort is er een feestje waarin verteld gaat worden of het 2de kleinkind een jongen of een meisje is. Aan het einde van deze post zal ik een foto plaatsen van het kleinzoontje. Ik kan hier wel een heel verhaal over schrijven maar zal jullie er verder niet mee vervelen;) 


Deze creatie heb ik onlangs gemaakt, ik ben helemaal weg van Tags en maak ze graag en deze mal van Marianne Design is zulk fijn formaat. De kleine tag zit er ook bij en past er dus prachtig bij.




De ronde mal is een nieuwe mal van Spellbinders die ik onlangs aangeschaft heb.





Dit is zo zacht van kleur, onder het roosje heb ik bloemetjes gemaakt van zachtgeel wolvilt.







Het plaatje past er perfect bij qua kleur. Eerst een mal van Spellbinders uitgesneden, daarop een van Memory box, daarop een van Marianne Design en daar weer een van Spellbinders met uiteindelijk het plaatje.





De mal "Liefs" heb ik ooit gewonnen en ik ben er nog steeds blij mee.





Gebruikte materialen:
Plaatje van internet, papier Action, kaartkarton
Magnolia Doohickeys
Marianne Design
Memory Box
Spellbinders

Verder nog flinterdunne libelle's en een hoekje van ijzer, van lichtgewicht klei een hartje, strikje en frame gemaakt (met malletjes) organza, distressinkt, wolvilt.




Wat een tevreden kindje he? Wat hebben we genoten!