Pagina's

Volg mijn Blog met Bloglovin

maandag 16 maart 2015

New Arrival..............



Nee, hier zijn nog geen kleinkinderen geboren hoor, dat duurt nog ruim 4 en 18 weken voor ze komen en zolang ze lekker zitten is het prima (alhoewel ik er wel naar uitkijk natuurlijk). 
Eindelijk weer eens een berichtje op mijn blog, ik wil het nog niet opheffen maar doe er weinig mee momenteel maar ben wel lekker aan "de knutsel". Ik zag dat er een leuke challenge was bij WLVCB en ben aan de slag gegaan. Babykaarten zijn natuurlijk momenteel superleuk om te maken en aangezien er binnenkort weer een meisje geboren gaat worden heb ik me lekker uitgeleefd met rose, kant etcetera. Het nieuwe hobbelpaardje van Marianne Design viel me in eerste instantie tegen, ik vond het erg groot maar eenmaal uitgestanst mag het blijven hoor haha, het is zo lief en toevallig heb ik ook nog stempeltjes van een hobbelpaardje dus dat past leuk bij elkaar.









Onlangs heb ik een nieuwe mal van Dutch Doobadoo aangeschaft en daar heb ik deze tag meegemaakt.









Zoals jullie misschien nog wel kunnen herinneren heb ik al heel lang geleden de flesjes voor nageldecoratie bij de Wibra gekocht, er zitten 6 flesjes op een kaart voor slechts € 1,00, ze zijn gevuld met kleine glittertjes voor de nagels maar ik gebruikt ze soms om er minischelpjes in te doen of zoals nu, rose muisjes. Ik zag dat ze nog steeds te koop zijn dus wellicht is dit een leuke en goedkope tip.






De drinkflesjes komen van een mal van Memorybox en de strikjes zijn ook weer van een mal van Memorybox,. Daar weer een mini pareltje opgeplakt en het stempeltje van een hobbelpaardje (stempelset Martha Stewart)






Vorige week zondag was ik op de beurs van Nellie snellen en daar heb ik deze tags aangeschaft, ze passen zo mooi bij de Dutch Doobadoo mal dus ik heb er kleine tags bijgemaakt.







Dit is dan het hobbelpaardje, met een hartje om zijn nek en een strikje ziet het er toch lief uit al zeg ik zelf.






Dit is dan het geheel, ik ben er tevreden mee en heb in ieder geval heel erg genotem om dit te maken.

De materialen die ik gebruikt heb zijn van:

Plaatje is van Mo Manning, Baby Fairies en is dus al ingekleurd gekocht.
Papier Wibrablokje, ribbelkarton, linnen karton, cardstock.
Dutch Doobadoo Label Mirror
Marianne Design LR 0347
Marianne Design LR 0217
Memory Box Precious Hearts
Memory Box Baby Bottles
Nellie Snellen MFD 077 Tags
Nellie snellen MFD Straight round
Spellbinders S4-443

Verder nog distressinkt, kant, lint, organza, rose voile onder plaatje, charm hartje, pareltjes, muisjes in het flesje en wat touw.